דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה גמדיים אפויים
  • 1 לסדר בתבנית אפייה את תפוחי האדמה - נקיים ועם הקליפה.
  • 2 להכין רוטב בקערית נפרדת - מים, שום, שמן ותבלינים.
  • 3 לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה ולערבב היטב.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כשעה או עד שתפוחי האדמה נעשים רכים ושחומים.
  • 5 בתיאבון.

תוספת נהדרת לכל ארוחה! יש לשים לב כי סביר להניח שתפוחי האדמה הגמדיים ישקלו פחות מתפוחי אדמה קטנים (כפי שכתוב במצרכים) ולכן הערך התזונתי עשוי להיות קטן יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 2.8% 7.6% 76.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב