דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 558 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצל ממולא בורגול ואורז
  • 1 להרתיח בסיר גדול מים. לחתוך את הקליפה החומה מהבצלים, לשטוף היטב ולהניח במסננת.
  • 2 לחרוץ בכל בצל חתך עד האמצע (לא עד הסוף) ולהכניס לסיר עם המים הרותחים למשך כ- 10 דקות, להוציא את הבצלים ולקרר.
  • 3 לפתוח בזהירות את העלים של הבצל, להניח במגש ואת החלק הפנימי הקטן לא לזרוק.
  • 4 להכין את המלית: לערבב את המצרכים ולהניח בצד.
  • 5 לקחת עלה של בצל, להכניס לתוכו מהמילוי, לא להעמיס, לסגור את העלים אחד על השני ולהניח בצד. ככה לעשות עם כל העלים.
  • 6 לאחר שסיימנו, לחמם בסיר מתאים את השמן, להוסיף את הסוכר, לקרמל מעט, להוסיף את החתיכות הקטנות של הבצל שנותרו לנו, לטגן אותן מעט ולערבב.
  • 7 להסיר את הסיר מהאש ולסדר את הבצלים הממולאים שהכנו. להניח בסיר בשכבה ראשונה ומעליה אפשר להניח עוד שכבה עד שכולם ייכנסו לסיר.
  • 8 לערבב את מצרכי הרוטב ולמזוג בזהירות מעל הבצלים.
  • 9 להרתיח, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה למשך כשעה.
  • 10 להניח מגש על הסיר ולהפוך.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 22% 7.6% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב