דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (24 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אגוזים ודובדבנים בחושה
שילוב אגוזים עם דובדבנים
  • 1 מקציפים כ- 4-5 דקות את הביצים בשלמותן יחד עם הסוכר ותמצית הוניל.
  • 2 מחליפים לוו גיטרה (או מוסיפים באופן ידני בבחישה) ומוסיפים בהדרגה את השמן.
  • 3 לאחר מכן מוסיפים את השמנת והליקר ובסיום את כל החומרים היבשים כולל הדובדבנים החתוכים לחצאים.
  • 4 מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180-175 מעלות כ- 35 דקות עד שהעוגות מתייצבות ומשחימות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: מחממים 2 כפות פונדנט עם כף ליקר שרי וכף מים במיקרוגל כ- 20 שניות, מערבבים היטב ויוצקים על העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 29.8% 10.6% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב