דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.9 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מטבוחה חריפה
  • 1 לשים את כל החומרים בסיר, למעט המלח.
  • 2 לבשל על להבה בינונית-גבוהה. להביא לרתיחה, לתת לתערובת לרתוח עד שתישאר חצי מכמות המים שהייתה בתחילת הבישול.
  • 3 להעביר ללהבה קטנה ונמוכה עד שלא ישארו מי התערובת בכלל, להוסיף את המלח בדקות האחרונות של הבישול.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המתכון יצרוך פחות מלח בסוף הבישול מאשר בתחילת הבישול. אם אתם מבשלים בסיר נירוסטה, עליכם לערבב מדי פעם כדי שהתערובת לא תידבק. אבל גם אם עושים בסוג סיר אחר יש לערבב מדי פעם, אולי קצת פחות פעמים מאשר בסיר נירוסטה, אבל שווה בשביל הבריאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 11.4% 14.9% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב