דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 234 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות מאודים
גם בריא וגם דיאטטי
  • 1 להרתיח מים בסיר רחב ולהניח מעל מסננת ברזל רחבה.
  • 2 לחתוך את הקישוא, הבצלים, הגזר והפלפל הירוק ולהניח במסננת לאידוי מעל הסיר.
  • 3 לאחר מספר דקות להוסיף את עלי הכוסברה ועלי החסה ולהמשיך לאדות מספר דקות.
  • 4 לחתוך את האבוקדו והמלפפון לחתיכות בגודל בינוני, להוסיף למסננת ולכבות את האש.
  • 5 להוסיף את האגוזים והנבטים ולהשאיר את הירקות להמשך אידוי איטי מעל המים הרותחים גם לאחר כיבוי הגז.
  • 6 להעביר לצלחת הגשה נאה את הירקות החמים, לפזר פפריקה אדומה מעל ולהגיש חם ובריא.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.9% 26.3% 9.8% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב