דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתים אפויים עם פיסטוקים ומשמשים
פתיתים שכולם אוהבים
  • 1 לחמם סיר שטוח, לצקת 4 כפות שמן ולטגן קלות את הפיסטוקים (לשמור שלא ישרפו).
  • 2 להוסיף לסיר 3.5 כוסות פתיתים אפויים ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב.
  • 3 להוסיף לסיר 5 כוסות מים רותחים + מלח + פלפל שחור. להנמיך את האש ולבשל עוד 10 דקות.
  • 4 לכבות את האש ולהוסיף את המשמשים (החתוכים לרצועות דקות), לערבב קלות ולצקת 2 כפות שמן זית מעל.
  • 5 להגיש חם בתוספת בשרית.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן לבחור פתיתים בכל צורה שרוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 25.7% 10.7% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב