דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות - צנצנת 1/2 ליטר)

  • סלק - 4 יחידות - סה"כ (480 גרם)
    מקולפים ומרוסקים
  • מלח ים - כף שטוחה
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • חומץ 5% - 1/2 כוס קטנה - סה"כ (100 מ"ל)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • שורש חזרת - יחידה אחת
    מרוסק

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חזרת לפסח
חזרת ביתית לפסח
  • 1 את שורש החזרת לחתוך ולהקפיא לפני הטחינה ואת הסלקים לקלף.
  • 2 לרסק אותם - עדיף לרסק במכונה לטחינת בשר.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים ולערבב בכף עץ.
  • 4 להכניס לצנצנת ולכסות.
  • 5 כל פעם להוציא כמה שצריכים כי החריפות נעלמת.
  • 6 חג פסח שמח חיוך
טיפ למתכון
למרוח על הגפילטע פיש ולהתענג (:

ציוד נדרש: מטחנה.

הערך התזונתי לא כולל את שורש החזרת. לרגישים מבינינו - זהירות, חריף!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 0.8% 7.7% 78.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב