דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב, גזר, בצל ופלפלים
  • 1 לפרוס את הכרוב לפרוסות דקות.
  • 2 לקצוץ את הבצל.
  • 3 לערבב את תערובת הבצל והכרוב עם מעט מלח. יש לעסות את המלח יחד עם הירקות ולהמתין כחצי שעה לריכוך חלקי של הכרוב.
  • 4 לרסק את הגזר על פומפייה ולהוסיף לתערובת הכרוב והבצל.
  • 5 לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות ולהוסיף ליתר הירקות.
  • 6 להוסיף את המיונז והפלפל הלבן לתערובת הירקות.
  • 7 לקרר את הסלט. לאחר הקירור לטעום את הסלט ולתקן את התיבול לפי הטעם האישי.
  • 8 זהירות עם הפלפל הלבן. הפלפל הלבן חריף יותר מפלפל שחור.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21% 5.1% 10.4% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב