דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (כ- 60 יחידות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מקרוד
עוגיות סולת עם תמרים
  • 1 לשים ביד את כל מצרכי הבצק יחד.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4-5 כדורים ומרדדים.
  • 3 מערבבים ביחד את כל מצרכי המילוי. כל חלק בצק ממלאים במילוי התמרים (מורחים על הבצק), מגלגלים לגלילה וחותכים את הגלילה לפרוסות (כ- 5 ס"מ).
  • 4 מרתיחים על הגז על אש גבוהה את מצרכי סירופ הסוכר עד שהסוכר נמס. לאחר מכן מעבירים לאש בינונית ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהסירופ נהיה מעט צמיגי.
  • 5 מרתיחים בסיר את השמן (ראו הערה בנוגע לכמות השמן). כשהשמן חם מטגנים את העוגיות, מניחים במסננת ואח"כ טובלים בסירופ שהכנו. בנוסף, ניתן לקשט גם בשומשום מעל (לא חובה).
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בעוגיות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (1 ליטר שמן). שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 12.9% 5.2% 80.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב