דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה מבושלים עם שמיר
תוספת נפלאה לאוהבי השמיר
  • 1 מבשלים 4-5 תפוחי אדמה. בינתיים קוצצים בצל ומטגנים עד ההזהבה עם שמן הזית.
  • 2 קוצצים דק דק כ- 1/3 חבילת שמיר, מוסיפים לדקה למחבת ומערבבים יחד עם הבצל.
  • 3 ברגע שתפוחי האדמה רכים אך לא מבושלים עד הסוף (אחרי כ- 20-25 דקות בישול) מרוקנים 3/4 ממי הבישול.
  • 4 מוסיפים את הבצל עם השמיר, אבקת המרק, הפפריקה המתוקה, כפית המלח הגס, הכורכום, הפלפל השחור ושן השום הפרוס דק דק.
  • 5 מערבבים בעדינות, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר אבל לא עד הסוף.
  • 6 לערבב בעדינות כל 2-3 דקות למשך כ- 10 דקות עד שהמים מתאדים, לתקן תיבול במידת הצורך ולהגיש.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 2.8% 7.9% 81.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב