דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (10 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים בנוסח ביתי
  • 1 לשטוף היטב את המלפפונים.
  • 2 להכניס את המלפפונים לצנצנת זכוכית מעוקרת.
  • 3 להכניס את כל המצרכים מלבד החומץ.
  • 4 במידה והמים לא מכסים את כל המלפפונים יש להוסיף עוד מים.
  • 5 מעל הכל לשפוך את החומץ.
  • 6 להעמיד במקום מוצל למשך שבוע.
  • 7 במשך השבוע יש לערבב מדי פעם אותם.
  • 8 כשהמלפפונים משנים את צבעם יש לטעום ולוודא שהם מוכנים.
  • 9 להכניס למקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 3.8% 13.9% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב