דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל גריסי פנינה
גם בריא וגם טעים - תבשיל גריסי פנינה
  • 1 משרים כוס אחת של גריסי פנינה במים למשך 4 שעות לפחות.
  • 2 מטגנים קלות את הפטריות הקצוצות בשמן זית.
  • 3 מוסיפים את העגבניות קצוצות דק.
  • 4 מוסיפים את המלח, פפריקה, רוטב הטריאקי והצ`ילי המתוק.
  • 5 מוסיפים את גריסי הפנינה ומערבבים היטב.
  • 6 מוסיפים מים רותחים עד לגובה התבשיל.
  • 7 מבשלים על אש קטנה משך כ- 15 דקות עד לספיגת הנוזלים.
  • 8 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים חם.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הפטריות בפטריות שמפיניון טריות או שיטאקי טריות (לפי ההעדפה האישית).

חשוב להיערך מראש ולהשרות את גריסי הפנינה ל- 4 שעות לפחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 6.8% 10.4% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב