דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי במילוי גבינות ברוטב רוזה
רביולי ברוטב רוזה
  • 1 לבשל את הרביולי לפי ההוראות ולסנן.
  • 2 במחבת רחבה להמיס את החמאה.
  • 3 לגרד את העגבניות ולהוסיף למחבת.
  • 4 להוסיף את השמנת לבישול ולתבל.
  • 5 לבשל עד להסמכה.
  • 6 להכניס את הרביולי פנימה ולערבב עד שכל הרביולי מכוסה ברוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

אפשר לשנות את סוג הרביולי והרוטב לפי מה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 33.7% 19.3% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב