דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות וניל
עוגת שכבות עם מילוי בטעם וניל
  • 1 להקציף את הביצים השלמות בקערת המיקסר. כשהקצף מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר בשלוש פעימות בהדרגה. להקציף כ- 7-8 דקות עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
  • 2 להוסיף את השמן והקמח, ולערבב בתנועות עטיפה עם מרית עד שהקמח נבלע בתערובת.
  • 3 לכסות תבנית של התנור בנייר אפייה, למזוג את התערובת לתבנית וליישר. להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
  • 4 בינתיים להקציף את השמנת עם האינסטנט והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 5 ליישר את הקצוות של העוגה בעזרת סכין ולחלק את העוגה ל- 3 פסים. להניח פס אחד על צלחת הגשה, להניח מעליו 1/3 מהקרם, מעליו פס נוסף של עוגה והקרם ואת הפס האחרון של העוגה ולסיים בכיסוי העוגה בקרם הנותר. להכניס למקרר לפחות לשעתיים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגרר שוקולד מעל העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 22.2% 10.2% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב