דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה עם ריבה
עוגיות חמאה ממולאות בריבה עם אבקת סוכר
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה הרכה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד להתגבשות. מוסיפים את הביצה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה (או קמח תופח), ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בחמאה.
  • 2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד, משטחים ומעבירים לקירור למשך כשעה.
  • 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
  • 4 קורצים צורות על פי בחירה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (העוגיות צריכות להישאר בהירות).
  • 5 לאחר צינון ממלאים כל עוגיה בכחצי כפית ריבת תות שדה וסוגרים עם החלק השני (עם החור - במידה וקורצים לפי הצורות שאני עשיתי בתמונות).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

זמן ההכנה כולל את זמן השהייה בקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.1% 5.8% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב