דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה וריבת חלב
עוגת גבינה עם נגיעות ריבת חלב
  • 1 לחמם תנור לחום 200 מעלות ולדאוג שתהיה תבנית עם 2 כוסות מים בתחתית התנור.
  • 2 להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים.
  • 3 לשים בקערה אחת: גבינה לבנה, גבינת נפוליאון, 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל, קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור), חלמונים ו- 2 כפות ריבת חלב. לערבב את הכל ידנית.
  • 4 בקערה שנייה: להקציף חלבונים וחצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 5 להוסיף את קערת הקצף (עם החלבונים והסוכר) לקערה הראשונה (עם הגבינות). לערבב היטב.
  • 6 לשמן קלות תבנית 26 ולצקת את הבלילה, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
  • 7 לאחר 10 דקות בדיוק, להנמיך את התנור ל- 150 מעלות ולאפות שעה ועשרים דקות, לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור להצטנן.
  • 8 הקרם: לאחר ההצטננות, יש להקציף את חומרי הקרם (שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וניל וחלב) עד לקבלת קרם יציב ולמרוח על העוגה.
  • 9 לקישוט: לשים במזלף 2 כפות ריבת חלב שנותרו ולקשט בצורת פרחים.
  • 10 במעבד מזון לשים 50 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שוקולד חלב ו- 50 גרם שוקולד לבן עד לקבלת פירורים, ולפזר בין פרחי ריבת החלב.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 32.4% 14.4% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב