דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דלעת בתנור עם פירות יבשים
תוספת דלעת עם פירות יבשים
  • 1 לסדר בתבנית את הדלעת (600-700 גרם) עם התבלינים והשמן, ולאפות בתנור למשך כ- 20 דקות.
  • 2 בסיר קטן להביא לרתיחה קלה את הפירות היבשים ביחד עם הסוכר, הדבש ורכז הרימונים, למזוג מעל הדלעת בתבנית, לכסות בנייר אפייה ולהמשיך לאפות כחצי שעה נוספת.
  • 3 להסיר את נייר האפייה ולאפות עד לריכוך עוד כ- 20 דקות בחום של 180-190 מעלות (אפשר גם לקצר את זמני האפייה בהתאם למידת הרכות הרצויה של הדלעת - לבדוק בכל פעם לפי טעם אישי).
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 15% 6.1% 75.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב