דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (כ- 30 בורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס זעתר במילוי גבינות וזיתים
בורקסים עם זעתר, גבינות וזיתים
  • 1 מכניסים לקערה את הגבינה הלבנה, המלח והשמן ומערבבים היטב.
  • 2 מוסיפים 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ו- 2 כפות זעתר טחון, ולשים בידיים עד לקבלת בצק במרקם רך וגמיש, במידת הצורך מוסיפים לאט לאט קמח נוסף (עד חצי כוס).
  • 3 מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכחצי שעה עד שעה. בינתיים, מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
  • 4 לאחר כשעה מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 4 וכל חלק מרדדים למשטח בגובה כ- 1 ס"מ. עם כוס מידה חורצים עיגולים בבצק, לוקחים כל עיגול וממלאים עם כפית במעט מהמילוי וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים היטב את הקצוות.
  • 6 כאשר ממלאים בזית יש לגלגל בידיים לכדור עגול ויפה.
  • 7 כך ממלאים את כל הבצק/העיגולים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה, מורחים את המאפים בביצה ומפזרים קצח.
  • 8 תיהנו חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 25.7% 23.1% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב