דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טנזיה מרוקאית
טנזיה מרוקאית קלה להכנה וטעימה להפליא
  • 1 להשרות בקערה את הפירות היבשים ביין האדום ולהניח בצד למשך כרבע שעה.
  • 2 בסיר לטגן את רצועות הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את הסילאן ושאר התבלינים.
  • 3 להוסיף את הפירות היבשים (יחד עם היין האדום) ולבשל במשך כרבע שעה.
  • 4 לקלות במחבת נפרדת את תערובת האגוזים (מלבד השומשום אותו יש לקלות בנפרד), להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל כ- 5-10 דקות נוספות. לקלות את השומשום קלות ולפזר מעל.
  • 5 מתקבלת טנזיה מרוקאית מושלמת שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה לצד אורז לבן, קוסקוס, תבשילי בשר ועוף, כמילוי למאפים ועוד.

כל המרכיבים בטנזיה לפי הטעם האישי - תרגישו חופשיים להוסיף/להחסיר כרצונכם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 16.9% 6.9% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב