דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ניוקי תרד וערמונים טבעוני
שילוב טעמים נהדר של תרד וערמונים
  • 1 הערמונים - יש לחלוט את הערמונים (12 יחידות - שימו לב שהם ללא עובש ולא עושים רעש כשמנערים אותם) בסיר עם מים עד לרתיחה, ועוד כ- 20 דקות נוספות. שימו לב כי יש לקלף מיד כשמוציאים מהמים - יש לעשות זאת בזהירות כי הם רותחים.
  • 2 לאחר קילופם יש לחתוך לפרוסות ולשים בצד.
  • 3 הרוטב - לטגן את השום כמה דקות במחבת עם שמן זית, להוסיף את התרד ואת הערמונים ולטגן כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את הגבינה, לערבב ולתת לטעמים להתמזג.
  • 5 בשלב זה מוסיפים את התיבול: אגוז מוסקט טרי, מלח גס ופלפל שחור (לפי הטעם כמובן).
  • 6 לתת לתערובת להתאדות בסיר, ולהכין את הניוקי לפי הוראות היצרן. להוסיף אותו ישירות לרוטב ולהמשיך בבישול קצר עד שאין נוזלים.
  • 7 להגיש לצלחות ולומר את תפילת הערמונים שלוש פעמים חיוך
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 1.1% 10.7% 85.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב