דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה גמדיים אפויים בתנור
תוספת תפוחי אדמה מקורית וטעימה
  • 1 שוטפים את תפוחי האדמה הגמדיים ומשאירים אותם עם הקליפה. בתבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי) מפזרים מעליהם את המלח הגס ומערבבים.
  • 2 מערבבים את שמן הזית עם התבלינים. יוצקים מעל תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את השמיר וטבעות הבצל, ושוב מערבבים. יוצקים לתבנית כוס מים ומכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
  • 4 אופים בתנור בחום של 190 מעלות למשך כשעה - חצי שעה ראשונה עם הכיסוי, לאחר מכן מוציאים מהתנור, מורידים את הכיסוי, מערבבים קלות וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד להזהבה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 10.8% 7.5% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב