דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי העוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כדורי עוגה רכים בטעם במבה
במקום לנסות להציל את העוגה...
  • הכנת העוגה (תבנית אינגליש קייק - 400 גרם עוגה - ניתן להשתמש בכל עוגה):
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות, ומשמנים תבנית אינגליש קייק בעזרת תרסיס שמן נטול קלוריות.
  • 2 מנפים לקערה גדולה את הקמחים, אבקת האפייה והסודה לשתייה. לאחר מכן, מערבבים היטב לפיזור אחיד של הקמחים.
  • 3 מקציפים את הביצים במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה לדקה. מוסיפים תוך כדי הפעולה של המיקסר את הסילאן באיטיות ומקציפים עוד 3 דקות.
  • 4 מוסיפים את השמן בזרם דק ואיטי תוך כדי הקצפה. מקציפים 2 דקות נוספות.
  • 5 מוסיפים 1/3 מתערובת הקמחים יחד עם 1/3 מהיוגורט. חוזרים על פעולה זאת פעמיים נוספות עד להוספת כל החומרים. מוסיפים גם את תמצית הוניל.
  • 6 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך כ- 20-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש או עם מעט פירורים לחים.
  • הכנת כדורי העוגה:
  • 1 מפוררים את העוגה לפירורים.
  • 2 ממיסים בקערה נפרדת את החמאה במיקרוגל למשך כ- 30 שניות.
  • 3 מוסיפים לפירורים את החמאה המומסת, חמאת הבוטנים והשמנת. מאחדים לבצק רך.
  • 4 מכדררים 40 כדורים קטנים מהבלילה ומגלגלים בסוכריות שוקולד.
  • 5 מקררים שעה לפחות במקרר ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

אפשר להשתמש בכל עוגה ולאו דווקא בעוגה הנ"ל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 27.2% 10.9% 60%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב