דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את השום, מיץ הלימון וכל עשבי התיבול למעבד מזון ומערבבים.
  • 2 תוך כדי מוסיפים את שמן הזית (הוסיפו אותו בהדרגה).
  • 3 כשהתערובת מוכנה - העבירו אותה לצנצנת, הוסיפו את השמנת וערבבו היטב.
  • 4 את הרוטב יוצקים על סלט טרי.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עשבי תיבול מגוונים ושונים.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 82.2% 5.6% 9.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 5.37 (6.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב