דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את השום, מיץ הלימון וכל עשבי התיבול למעבד מזון ומערבבים.
  • 2 תוך כדי מוסיפים את שמן הזית (הוסיפו אותו בהדרגה).
  • 3 כשהתערובת מוכנה - העבירו אותה לצנצנת, הוסיפו את השמנת וערבבו היטב.
  • 4 את הרוטב יוצקים על סלט טרי.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עשבי תיבול מגוונים ושונים.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)349265
חלבונים (גרם)2.47 1.87
פחמימות (גרם)43
מתוכן סוכרים (גרם)0.41 0.31
שומנים (גרם)36.13 27.44
מתוכם שומן רווי (גרם)3.54 2.69
כולסטרול (מ"ג)44.33 33.67
נתרן (מ"ג)611.58464.49
סיבים תזונתיים (גרם)1.12 0.85
מים (גרם)47.9336.41
ויטמין A (מק"ג)129.4198.28
ויטמין B (מ"ג)0.760.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.430.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.7932.5
ויטמין C (מ"ג)16.0212.16
ויטמין E (מ"ג)0.30.23
ויטמין K (מק"ג)138,302105,040
סידן (מ"ג)101.3476.96
ברזל (מ"ג)1.621.23
מגנזיום (מ"ג)29.9222.73
זרחן (מ"ג)29.8322.66
אבץ (מ"ג)0.390.3
אשלגן (מ"ג)159.24120.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 82.2% 5.6% 9.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 5.37 (6.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.