דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

43 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (40-45 עוגיות שקדים טחונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שקדים טחונים
עוגיות סהרונים משקדים טחונים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה (חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר), הסוכר ותמצית הוניל, ומתחילים להקציף עד שנהיית תערובת קרמית ויפה (מדי פעם צריך לעצור את המיקסר, לגרד את הקרם מצידי הקערה ולהמשיך להקציף).
  • 3 מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף עד לאיחוד הקרם.
  • 4 מערבבים בקערה נפרדת את השקדים עם הקמח, אבקת האפייה המלח, ומוסיפים לתערובת החמאה.
  • 5 מתחילים להקציף על מהירות נמוכה ולאט מעלים למהירות בינונית, רק עד איחוד המצרכים ולא יותר.
  • 6 נוגעים בבצק, אם מרגישים שהוא יבש מדי מוסיפים את 2 כפות השמן (אני הוספתי), מערבלים לכמה שניות עד גוש בצק ועוצרים.
  • 7 עושים עיגולים מהבצק בגודל כדורי פלאפל, כל כדור מגלגלים לנחש ועושים ממנו סהרון (לא ללחוץ על הסהרון - הוא ישתטח כבר באפייה).
  • 8 מסדרים את הסהרונים על נייר אפייה (חשוב שהם יהיו מסודרים בשורות).
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 25 דקות עד להזהבה בתא האמצעי (לשים לב תוך כדי האפייה - זמני האפייה עשויים להשתנות). מפדרים את העוגיות באבקת סוכר לפי הטעם.
  • 10 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.6% 10.3% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב