דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות דקיקות בתוספת בצל ופטריות
מנה צמחונית שכל אחד יאהב
  • 1 מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות (ניתן ומומלץ לעשות שימוש בפטריות טריות) וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים, תיכף מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים שוב.
  • 4 מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים היטב.
  • 5 ממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות על אש נמוכה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 8.4% 12% 76.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב