דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (35-40 בישקוטים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בישקוטים ללא גלוטן
מעדן עם השתייה החמה
  • 1 מקציפים את החלבונים עם המלח. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 3 מאחדים את קציפת החלבונים עם קציפת החלמונים בעדינות.
  • 4 מנפים את הקמח התופח, הקורנפלור ואבקת האפייה, מבליעים בבלילה.
  • 5 מוזגים את הבלילה לשקית זילוף עם צנטר רחב (אפשר לגזור את קצה השקית ללא צנטר).
  • 6 בתבנית מרופדת בנייר אפייה מזליפים 2-3 פסים זה על זה באורך העוגייה הרצויה.
  • 7 זורים עם מסננת קטנה מעט אבקת סוכר מעל העוגיות.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות, כ- 10-15 דקות.
  • 9 לאחר שהבישקוטים מתקררים, משחררים מהתבנית ושומרים בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון חיוך

את הבישקוטים טעים לאכול כך איך שהם, וגם להשתמש בהם בעוגות שונות ללא אפייה, כמו טירמיסו למשל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 7.1% 10.4% 81.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב