דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 589 גרם למנה\יחידה

  • הדגים
  • אמנון - 1 ק"ג
    2 דגים שלמים (עדיף ברמונדי)
  • ממרח עשבי התיבול
  • פטרוזיליה - 3/4 כוס-קצוץ - סה"כ (38 גרם)
  • כוסברה - 3/4 כוס-קצוץ - סה"כ (30 גרם)
  • רוזמרין - גבעול (2 גרם)
    כמה עלים קצוצים דק דק
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • שום - 6.5 שיניים
    6-7 שיני שום כתושות
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • פפריקה - כף שטוחה
  • מלח - קורט
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג ברמונדי שלם בעשבי תיבול
אחרי שתטעמו תלקלקו את האצבעות
  • 1 לנקות היטב את הדגים (השתמשתי בדגי ברמונדי שלמים במשקל של 500 גרם כל אחד, אך אפשר להשתמש גם בדג אמנון או דניס).
  • 2 בקערה לערבב היטב את כל מרכיבי ממרח עשבי התיבול.
  • 3 לחרוץ 3 חריצים לאורך הדג.
  • 4 להניח בתבנית נייר כסף בגודל המתאים, מעליו נייר אפייה גם כן בגודל המתאים, לאחר מכן את הדג, לתבל אותו מבפנים ומבחוץ ולעטוף היטב.
  • 5 לאפות בתנור עטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף למשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 6 בתיאבון חיוך

במצרכים מופיע דג אמנון מכיוון שלא קיים במאגר המוצרים ערך תזונתי לדג ברמונדי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18% 74% 6.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב