דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 638 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק אפונה ואספרגוס
טעים, טעים ושוב טעים!, צילום: איל קרן
  • 1 מטגנים בסיר עם שמן את הבצל, הסלרי והשום, עד לגוון זהוב.
  • 2 מסננים את האפונה היבשה המושרית, שוטפים היטב, מוסיפים לתוך הסיר ומערבבים.
  • 3 מוסיפים אספרגוס, מלח ופלפל ומערבבים.
  • 4 לאחר שהכל מעורבב יחדיו מוסיפים את ציר העוף והמים הרותחים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עם מכסה סגור כחצי שעה.
  • 5 מנמיכים את האש, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה וממשיכים לבשל ללא מכסה על אש קטנה. בודקים את האפונה אם היא רקה מספיק.
  • 6 מוסיפים את הכוסברה שנשארה לנו, מערבבים ומורידים מהאש.
  • 7 טוחנים הכל עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 8 מוסיפים את חלב הקוקוס ומחזירים לגז עד לסמיכות הרצויה, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר מעל כל מנת מרק מעט פיסטוקים קלויים וקצוצים ועלי כוסברה טריים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 32.9% 16.7% 39.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב