דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל סויה
שניצל סויה ביתי לטבעוניים
  • 1 משרים את שניצלוני הסויה במים רותחים לרבע שעה, מסננים וסוחטים היטב. 60 גרם זהו משקל השניצלונים לפני הבישול. ההשריה במים מנפחת את השניצלים פי 4 במשקל.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי המרינדה בקערה, מוסיפים את השניצלונים ומצפים אותם במרינדה. משהים בצד כרבע שעה.
  • 3 מערבבים את כל מרכיבי הבלילה. היא צריכה לצאת במרקם סמיך אבל עדיין נוזלי.
  • 4 מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום ומפזרים בצלחת.
  • 5 טובלים את השניצלונים בבלילה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
  • 6 מטגנים את השניצלונים עם מעט שמן במחבת טפלון כ- 7 דקות מכל צד.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם פלחי לימון.

הערך התזונתי לא כולל את שניצלוני הסויה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 26.2% 13.7% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב