דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 477 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה ושעועית ירוקה בסגנון אסייאתי
מי אמר שאוכל טבעוני לא טעים?
  • 1 שוטפים היטב את הקינואה במסננת ומעבירים לסיר. מחממים עד שהקינואה מתייבשת ועולה ממנה ריח "אגוזי" (כ- 2 דקות). מוסיפים מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים יתאדו (כ- 15-20 דקות).
  • 2 בזמן שהקינואה מתבשלת קוצצים פלפלים לקוביות.
  • 3 שמים את השעועית הירוקה במסננת ומוזגים מעל מים רותחים כדי להמיס את שכבת הקרח.
  • 4 מעבירים את הפלפלים למחבת ומוסיפים רוטב סויה, רוטב טריאקי, שום, ג`ינג`ר וצ`ילי מתוק. מערבבים עד שקוביות התבלין נמסות אל תוך הרוטב. מוסיפים שעועית ירוקה ומערבבים עד שהשעועית מבושלת לחלוטין (כ- 5 דקות).
  • 5 מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקינואה ואת שמן השומשום. מערבבים ומגישים עם אדממה המוכנה על פי הוראות היצרן שעל גבי השקית (בדרך כלל אפשר לחמם את תוכן השקית עם 4 כפות מים מומלחים במיקרוגל).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.4% 8.3% 21.6% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב