דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 60 כעכים (תלוי גודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כעכים מלוחים
אין כמו להטביל אותם בתה
  • 1 לשים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר ושומשום).
  • 2 להוסיף את המחמאה החתוכה לקוביות ולתת 2-3 פולסים.
  • 3 להוסיף את יתר החומרים (שמן זית, חומץ ומים) עד שנהיה בצק רך שלא נדבק. אם נדבק ניתן להוסיף עוד קצת קמח.
  • 4 נוטלים מהבצק חתיכה, יוצרים רצועות וסוגרים לכעך.
  • 5 לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 6 להבריש בחלמון מהול בכף שמן זית ולבזוק שומשום.
  • 7 אופים בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיב.
  • 8 בתיאבון חיוך

כעכים מלוחים של דודה מרים עם שיפורים שלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 39.5% 10.8% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב