דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריות ממולאות
פטריות במילוי גבינות
  • 1 לשטוף את הפטריות, להוציא את הרגל של כל פטריה ולקצוץ אותה לקוביות קטנות.
  • 2 לקצוץ לקוביות קטנות את הגבינה הבולגרית, הצפתית והפלפל הירוק החריף (או כל ירק אחר שתבחרו) ולהוסיף לרגלי הפטריות הקצוצות.
  • 3 להוסיף לתערובת את הגבינה הצהובה המגורדת, אבקת מרק הפטריות, המלח והפלפל השחור.
  • 4 למלא כל פטריה עם התערובת להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 15-20 דקות, עד שמתקבלת תערובת חומה ונמסה (לאחר שמוכן להעביר את הפטריות לכלי הגשה נקי בגלל הנוזלים שמתקבלים בזמן האפייה). אפשר להגיש לצד סלט ירקות עשיר וצבעוני.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.5% 11.4% 41.8% 35.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב