דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

  • קישוא - 6 יחידות גדולות - סה"כ (1.74 ק"ג)
    מגורדים גס
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • שמיר - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (28 גרם)
    או ירק אחר קצוץ
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח קישואים עם שמיר
מנה ראשונה נהדרת של ממרח קישואים
  • 1 לטגן בשמן את הבצל והשום.
  • 2 להוסיף את הקישואים ולהמשיך לערבב מדי פעם.
  • 3 להוסיף את התבלינים, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 25 דקות, עד שהקישואים מתרככים למרקם הרצוי.
  • 4 אפשר לתבל עוד במידת הצורך ולפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 20.2% 10.8% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב