דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קצף וקצפת
עוגת יום הולדת מושלמת לילדים ולמבוגרים כאחד
  • הכנת הקצף:
  • 1 מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד שנהיה קצף יציב ונוקשה (כשנהפוך את הקערה הקצף לא ייפול).
  • 2 מורחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה את הקצף, זורים סוכריות צבעוניות ואופים בטורבו בחום של 100 מעלות למשך כשעתיים, עד שהמרנג מתנתק מנייר האפייה.
  • הכנת התחתית:
  • 1 לשים את כל המצרכים לבצק פריך ומשטחים על תבנית תנור באותו גודל של התבנית עם המרנג. לשים מעט עד שהחומרים מתגבשים, ברגע שמתחיל להיות בצק מפסיקים ללוש כדי לשמור על פריכות - זה לוקח כ- 3-4 דקות במקסר.
  • 2 אופים כרבע שעה ב- 180 מעלות עד להזהבה ומקררים היטב.
  • הכנת הקצפת:
  • מקציפים את כל המצרכים לקצף יציב.
  • הרכבה:
  • 1 מורחים את הקצפת מעל התחתית האפויה של הבצק.
  • 2 מקלפים בעדינות את המרנג ומניחים מעל הקצפת, אם נשבר מעט לא נורא, פשוט מניחים איפה שחסר.
  • 3 אם רוצים ממסים שוקולד מריר ומזלפים בעדינות עם מזלג פסים דקים.
  • 4 חותכים לריבועים, עוצמים עיניים ומתפנקים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 20.8% 7% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב