דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 סירות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סירות תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות
ארוחת ערב מפנקת במיוחד
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אך לא רכים מדי, ולהניח להם להתקרר לגמרי.
  • 2 לחצות כל תפוח אדמה (אפשר לקלף אך לא חובה).
  • 3 בעזרת כפית להוציא בזהירות את תוכן תפוח האדמה (לא את כל התוכן אלא רק מעט כדי ליצור שקע).
  • 4 להניח פרוסת עגבניית שרי, לפורר מעט מהגבינות שאוהבים ולפזר אורגנו או עירית קצוצה (לפי הטעם).
  • 5 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כ- 20 דקות עד שהגבינה זהובה ומבעבעת.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש במבחר גבינות קשות נוספות כמו גאודה ורוקפור.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 11% 25.2% 57.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב