דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עלים ירוקים עם גרעיני רימון ואגוזי מלך
סלט עלים שפותח את התיאבון, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע, ומכניסים לקערת ערבוב.
  • 2 מוסיפים עלי בייבי אשר אותם קורעים בעדינות לחתיכות ביס.
  • 3 בקערה נפרדת מערבבים את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור, כאשר הרוטב צריך לשמור על גוון חמצמץ.
  • 4 מוסיפים לקערת הירוקים ומערבבים. מוסיפים את גרעיני הרימון (או חמוציות) ואגוזי המלך.
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שינויים: ניתן בהחלט במקום גרעיני רימון, שכן קשה להשיגו מפסח עד לראש השנה, להשתמש בחמוציות. במקום אגוזי מלך ניתן להשתמש באגוזי פקאן רגיל או מסוכר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 36.4% 13.7% 37.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב