מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגה נהדרת לרגישים לביצים
- 1 לערבב את הסוכר, הסולת, הקמח וסוכר הוניל, ולהניח בצד.
- 2 לפזר את מיץ הלימון על התפוחים, ולהוסיף את שאר המצרכים מלבד
- המחמאה והסוכר החום.
- 3 לערבב ולהניח בצד 10 דקות לספיגת הטעמים.
- 4 לשמן תבנית עגולה מס` 26 ולפזר 1/3 מתערובת הקמח בשכבה אחידה.
- 5 לפזר חצי מכמות התפוחים מעל בשכבה אחידה, שוב לפזר 1/3 מהקמח, שוב חצי מהתפוחים ומעל את 1/3 הקמח הנותר.
- 6 ליישר, לגרד את המחמאה ולפזר על שכבת המחמאה את הסוכר החום.
- 7 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה משחימה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.9% |
11.9% |
4.5% |
78.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב