דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 303 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרחי כרובית בתנור
כרובית אפויה קלה להכנה, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מפרידים לחתיכות אחידות את פרחי הכרובית ומכניסים לקערה.
  • 2 מקלפים את שיני השום ומוסיפים לכרובית, מתבלים ומערבבים.
  • 3 מכניסים לתבנית ולתנור בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות, או עד לריכוך עדין וקבלת גוון אפוי.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.9% 10.7% 18.4% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב