דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרובית אפויה קלה להכנה, צילום: לירון איצקוביץ

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 303 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרידים לחתיכות אחידות את פרחי הכרובית ומכניסים לקערה.
  • 2 מקלפים את שיני השום ומוסיפים לכרובית, מתבלים ומערבבים.
  • 3 מכניסים לתבנית ולתנור בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות, או עד לריכוך עדין וקבלת גוון אפוי.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אבנר שפריר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11237
חלבונים (גרם)6.31 2.08
פחמימות (גרם)186
מתוכן סוכרים (גרם)6.01 1.98
שומנים (גרם)3.65 1.2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.56 0.19
נתרן (מ"ג)917.19302.45
סיבים תזונתיים (גרם)6.83 2.25
מים (גרם)271.4289.5
ויטמין A (מק"ג)2.810.92
ויטמין B (מ"ג)3.961.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.280.42
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.710.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)123.9640.88
ויטמין C (מ"ג)129.8842.83
ויטמין E (מ"ג)0.210.07
ויטמין K (מק"ג)39.0212.87
סידן (מ"ג)7825.72
ברזל (מ"ג)1.210.4
מגנזיום (מ"ג)29.779.82
זרחן (מ"ג)117.338.68
אבץ (מ"ג)0.690.23
אשלגן (מ"ג)470.67155.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.650.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.470.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.9% 10.7% 18.4% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.