דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט במיה
סלט במיה שכיף לאכול קר או חם
  • 1 להפשיר את הבמיה, להניח אותה על מגבת נייר ולייבש היטב.
  • 2 לחמם את השמן, להוסיף את הבמיה ולטגן. לערבב מדי פעם עד שהבמיה משחימה מכל הצדדים.
  • 3 להוסיף את השום ועגבניות השרי, ולהמשיך לטגן עוד 3 דקות.
  • 4 לערבב את המצרכים של הרוטב.
  • 5 להוסיף את הרוטב לבמיה ולבשל עוד כ- 6 דקות (להשגיח שהבמיה לא תתרכך). ניתן לאכול חם או קר לפי העדפה (המלצתי היא לאכול קר).
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
27% 28.6% 14.5% 29.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (1.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב