מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (קציצות גדולות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות לטבעוניים מבטטה ועדשים
- 1 שוטפים היטב את הבטטות, חוצים לאורך ואופים (כשהחלק הפנימי מונח על התבנית) למשך כ- 40 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים ומקלפים את הקליפה.
- 2 במעבד מזון טוחנים את הבטטות עם שאר המצרכים (שימו לב שהעדשים צריכות להיות מונבטות), טועמים ומתקנים תיבול.
- 4 בידיים רטובות יוצרים קציצות ואופים למשך כחצי שעה בחום של 220 מעלות. מומלץ להגיש את קציצות הבטטה והעדשים עם טחינה מתובלת.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19% |
4.8% |
16.6% |
59.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב