דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לימון כבוש בסגנון ביתי
פרוסות לימון כבושות וטעימות
  • 1 בקערית לערבב את המלח, הפפריקה, והפלפל השחור.
  • 2 לחתוך את שני קצוות הלימונים ולפרוס אותם לפרוסות.
  • 3 לטבול כל פרוסה בתערובת המלח, להניח בצנצנת מתאימה עם מכסה ולסגור היטב את הצנצנת.
  • 4 לחכות לפחות 24 שעות ומדי פעם להפוך את הצנצנת, לאחר 24 שעות להוסיף את השמן ומיץ הלימון, ולחכות שבוע ימים עד שמוכן לאכילה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.9% 47.4% 3.8% 34.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.22 (1.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב