דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של כמות לכפיות ממרח)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטו פטרוזיליה לימוני
פסטו פטרוזיליה שימושי ביותר
  • טוחנים הכל בבלנדר מוט או במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה. בתיאבון!
  • הערות:
  • 1 ניתן להחליף כוס אחת של הפטרוזיליה בכוס כוסברה.
  • 2 ניתן להחליף את האגוזים בשקדים או בצנוברים.
  • 3 ניתן להשתמש בפסטו כממרח או כרוטב לפסטה, לניוקי וכדומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 71.9% 10% 15.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.82 (3.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב