דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שוקו שוקו
רולדה שילדים אוהבים
  • הכנת הרולדה:
  • 1 בקערת המיקסר מקציפים את הביצים השלמות עד שמתחילות להיווצר בועות.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוצר קצף בהיר ותפוח (למשך כ- 5-7 דקות).
  • 3 מכבים את המיקסר ומוסיפים ידנית את השמן, הקמח ואבקת הקקאו בתנועות עטיפה.
  • 4 משמנים תבנית של תנור, מניחים בה נייר אפייה ומשמנים גם אותו.
  • 5 שופכים את התערובת לתבנית ומחליקים את פניה.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 7 מוציאים את העוגה עם נייר האפייה ומניחים על מגבת.
  • 8 מגלגלים ביחד עם המגבת לרולדה ומניחים בצד להתקרר.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מקציפים את השמנת, אינסטנט הפודינג השוקולד והחלב עד לקבלת קצפת סמיכה.
  • 2 פותחים את הרולדה, ממלאים במחצית מהקרם ומגלגלים חזרה תוך כדי הוצאת נייר האפייה.
  • 3 מקשטים בחלק החיצוני בשאר המילוי.
  • 4 מקשטים בצדדים במזרה שוקולד.
  • 5 מכניסים לקירור לכמה שעות.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 25.4% 11.6% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב