דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של כעכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כעכי שומשום
עוגיות שומשום פופולאריות במיוחד
  • 1 מעבדים את כל המצרכים לבצק לפי הסדר בקערה למשך כ- 2 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה בידיים (לישה ידנית).
  • 2 יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מגלגלים לגליל קטן וסוגרים לכעך.
  • 3 שמים בצד צלוחית עם ביצה טרופה וצלחת עם שומשום.
  • 4 טובלים בביצה ולאחר מכן בשומשום (רק את החלק העליון של העוגיה).
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות עד להשחמה (מאוד חשוב לאפות היטב על מנת שהעוגיות לא תהיינה לחות בטעם).
  • 6 הרי לכם כעכי שומשום ביתיים מושלמים - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 34.1% 10.8% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב