מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 505 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל קינואה קל להכנה עם ירקות
- 1 מבשלים את הקינואה במים עד שהיא רכה ומסננים (כ- 20 דקות זמן בישול).
- 2 במחבת גדולה עם מכסה מטגנים את הירקות בשמן הזית, עד שהם מתרככים ומזהיבים (כרבע שעה במכסה סגור, מערבבים מדי פעם).
- 3 מוסיפים את התבלינים והקינואה, ומערבבים כ- 5 דקות הכל יחד על אש נמוכה.
- 4 עורמים לכלי הגשה ומגישים תבשיל קינואה עם ירקות טעים ביותר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
טעים גם חם וגם קר!
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
15.1% |
13.5% |
63.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב