דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 527 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

  • תפוח אדמה - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (875 גרם)
    בקליפתם חתוכים לקוביות גדולות
  • בטטה - יחידה גדולה (682 גרם)
    קלופה וחתוכה לקוביות
  • דלעת - 500 גרם
    קלופה, מנוקה וחתוכה לקוביות
  • גזר - 2 יחידות גדולות - סה"כ (522 גרם)
    בקליפתם חתוכים לרצועות לאורך
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    כתית מעולה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה - לפי הטעם
  • תימין מיובש - כפית שטוחה (2 גרם)
    לפי הטעם
  • מלח גס - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות כתומים ותפוחי אדמה אפויים בתנור
אין על ירקות בתנור
  • 1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים את כל הירקות החתוכים בתבנית בעלת מכסה עם נייר אפייה.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל בעדינות בתבנית.
  • 4 מכסים את התבנית ואופים במשך כ- 45 דקות.
  • 5 מסירים את המכסה ואופים עוד כרבע שעה עד שכל הירקות משחימים מלמעלה.
  • 6 מגישים ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 7.5% 8% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב