דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 508 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלפלים במילוי בורגול וירקות
ארוחה צמחונית טעימה ובריאה
  • 1 מערבבים ביחד היטב את מצרכי המלית בקערה (מתקנים תיבול לפי הצורך, לא לשכוח את הבצל המטוגן).
  • 2 מסירים את החלק העליון של הפלפלים ושומרים למכסה.
  • 3 ממלאים את הפלפלים ומניחים בסיר צמודים האחד לשני בסיר שניתן להכניס לתנור.
  • 4 בקערה מערבבים את מצרכי רוטב העגבניות, ויוצקים על הפלפלים בסיר עד כיסוי (עד לחיתוך הפלפלים).
  • 5 מבשלים כחצי שעה על אש בינונית עד להתרככות הפלפלים והמילוי.
  • 6 מעבירים את הסיר לתנור ללא מכסה לחום גבוה של 250 מעלות למשך כרבע שעה, עד לצבע יפה לפלפלים ולהסמכת הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר שניתן להכניס לתנור.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 10.5% 10.7% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב