דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אספרגוס ברוטב שום
תוספת אספרגוס קלה ומהירה
  • 1 לערבב את כף המלח עם המים הרותחים ולהשרות את האספרגוס במים למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לקרר ולנגב את האספרגוס החלוט.
  • 3 לחמם את שתי כפות השמן, להוסיף את האספרגוס ולטגן בעדינות כ- 3 דקות.
  • 4 לערבב את מצרכי הרוטב ולשפוך על האספרגוס בעדינות (אין צורך לבשל את מצרכי הרוטב).
  • 5 לערבב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 48.3% 14.7% 27.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.16 (1.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב